Hubly

Hubly

Partnerskap

Hubly utgår ifrån ett brett nätverk för att sätta ditt företag i centrum av affärer. Med flertalet anslutna plattformar, beslutsfattare, företagsledare och väletablerade företag arbetar Hubly för att stärka ditt varumärke och din kundnytta.

Ett partnerskap är sällan likt ett annat. Varje partner får en skräddarsydd målsättning och plan för att uppnå sina KPI:er.
Efter ett inledande möte samlar vi in information för att tillgodose målen med partnerskapet. Därefter parar vi ihop verksamheter som på ett gynnsamt sätt kan leda till:
Ökad omsättning
Sänkt kundförvärvskostnad
Ökad varumärkeskännedom
Stärkta vinstmarginaler

Bli partner till Hubly -
öka din lönsamhet

Ett inledande möte med Hubly innebär ingen garanti till affärer men det kommer med säkerhet att ge er nya perspektiv inom affärsutveckling.
Kontakta oss

Vad säger våra partners

Labinot Krasniqi

Franchisetagare @ Erik Olsson nyproduktion
Vi anlitade Hubly för att få fler uppdrag inom förmedling av nyproduktionsbostäder. Hubly var snabba med att leverera exemplariska affärer via sitt nätverk av byggherrar. Kan starkt rekommendera Hubly för företag som vill skapa fler affärer genom ett nytänkande sätt. Ser fram emot ett fortsatt samarbete.

Dimitris Antrea

CEO @ Sunny Sales
I run a callcenter in Cyprus that focuses on Swedish market. Our portfolio of services has greatly been broaden since the start of the relationship with Hubly. They are easy going and make sure that the projects you get assigned are suited for your business.

Victor Jörgensen

Grundare @ Bo-laget Fastighetsförmedling AB
Genom att ansluta Bo-laget fastighetsförmedling till Hubly har vi kommit i kontakt med byggherrar och således kunnat utvidga vår nyproduktion förmedling. Stort tack till teamet på Hubly som snabbt förstod vårt behov och kunde leverera ett värde till oss. Kan starkt rekommendera Hubly till företag som vill utvidga sitt nätverk.

Hubly

Top