Hubly

Hubly

Återförsäljare

Hubly ser till att ni hittar rätt projekt anpassat för er verksamhet och kompetensområden.

Genom att ansluta sig till Hubly får ni tillgång till flera väletablerade uppdragsgivare och försäljningsuppdrag

Så som det ser ut i branschen idag får återförsäljare armbåga sig fram för att hitta rätt uppdragsgivare och försäljningsuppdrag som skapar lönsamhet för verksamheten. Detta leder i många fall till att man gång på gång får söka sig till nytt och aldrig riktigt får snurr på sin verksamhet. Missnöjd och omotiverad personal som omplaceras, ökad personalomsättning och likviditetsproblem är vanligt förekommande.

Hub för utbildningar

Hubly har idag avtal med Framgångsakademin och kommer kunna erbjuda samtliga medarbetare access till portalen för kompetensutveckling av anställda.

Proof of Concept

Hubly har 20+ år erfarenhet av callcenterverksamhet och vet vad ett callcenter behöver för att kunna verka på ett långsiktigt sätt. Hubly sätter samtliga av medarbetare i väletablerade system så som dialers och scoreboards.

Peace of Mind

Hubly är en helhetslösning som gör att callcenters kan fokusera på det de gör bäst. Dvs inte systemhantering, strukturbyggande, jaga uppdragsgivare, partnerskap och varmkundsprojekt - det sköter Hubly. Därtill får callcenters färdiga mallar och manus för att snabbt och smidigt kunna komma igång.

Hubly anordnar dessutom partnerträffar där ni som företagsledare kan bygga ert nätverk genom spännande events.

Kontakta oss

Vad säger våra partners

Labinot Krasniqi

Franchisetagare @ Erik Olsson nyproduktion
Vi anlitade Hubly för att få fler uppdrag inom förmedling av nyproduktionsbostäder. Hubly var snabba med att leverera exemplariska affärer via sitt nätverk av byggherrar. Kan starkt rekommendera Hubly för företag som vill skapa fler affärer genom ett nytänkande sätt. Ser fram emot ett fortsatt samarbete.

Dimitris Antrea

CEO @ Sunny Sales
I run a callcenter in Cyprus that focuses on Swedish market. Our portfolio of services has greatly been broaden since the start of the relationship with Hubly. They are easy going and make sure that the projects you get assigned are suited for your business.

Victor Jörgensen

Grundare @ Bo-laget Fastighetsförmedling AB
Genom att ansluta Bo-laget fastighetsförmedling till Hubly har vi kommit i kontakt med byggherrar och således kunnat utvidga vår nyproduktion förmedling. Stort tack till teamet på Hubly som snabbt förstod vårt behov och kunde leverera ett värde till oss. Kan starkt rekommendera Hubly till företag som vill utvidga sitt nätverk.

Hubly

Top