Hubly

Hubly

Vad säger våra partners

Labinot Krasniqi

Franchisetagare @ Erik Olsson nyproduktion
Vi anlitade Hubly för att få fler uppdrag inom förmedling av nyproduktionsbostäder. Hubly var snabba med att leverera exemplariska affärer via sitt nätverk av byggherrar. Kan starkt rekommendera Hubly för företag som vill skapa fler affärer genom ett nytänkande sätt. Ser fram emot ett fortsatt samarbete.

Dimitris Antrea

CEO @ Sunny Sales
I run a callcenter in Cyprus that focuses on Swedish market. Our portfolio of services has greatly been broaden since the start of the relationship with Hubly. They are easy going and make sure that the projects you get assigned are suited for your business.

Victor Jörgensen

Grundare @ Bo-laget Fastighetsförmedling AB
Genom att ansluta Bo-laget fastighetsförmedling till Hubly har vi kommit i kontakt med byggherrar och således kunnat utvidga vår nyproduktion förmedling. Stort tack till teamet på Hubly som snabbt förstod vårt behov och kunde leverera ett värde till oss. Kan starkt rekommendera Hubly till företag som vill utvidga sitt nätverk.

Ted Wennermark

VD @ Motala Energi
Hubly hjälpte oss på Motala Energi med att skapa mervärde för våra kunder samt ökat vår varumärkeskännedom genom att sätta oss i kontakt med plattformar ansluta till Hubly.

Johan Hilding

VD @ Förebygg
Hubly fick i uppdrag att utöka Förebyggs externa försäljning. Efter bara sex månader har Hubly lyckats ansluta flera kvalitativa återförsäljare åt Förebygg. Deras kontaktnät och arbetssätt är väl utarbetat och har levererat över min förväntan. Utöver återförsäljare har vi även fått kontakt med andra uppdragsgivare och knutit relationer för samarbeten uppdragsgivare sinsemellan. Jag ser positivt på framtiden med Hubly med nya höjda mål och fler samarbeten.

Robert Stipic

VD @ Lånehandläggarna
Jag skrev ett avtal med Hubly som innebar att de aktivt skulle leta samarbeten och utöka mitt kontaktnätverk. Vi började med att komma fram till mål med samarbetet och för Lånehandläggarna handlade det om att få fler digitala leads. 3-4 veckor därefter hade Hubly presenterat 3 personer i sitt kontaktnätverk som kunde leverera detta med potentiellt goda utsikter för båda parter.

Hubly

Top